VESTI

19.11.2020.

“HORECA ZAJEDNICA ZA NOVU BUDUĆNOST“

Izazovi sa kojima se susreću svi oni koji posluju u sektoru ugostiteljstva i dalje ne jenjavaju. U nameri da pruži podršku Horeca sektoru, ali i nezaposlenim mladima koji su se opredelili za neku od profesija u ovoj oblasti, Coca-Cola HBC Srbija organizovaće online konferenciju “Horeca zajednica za novu budućnost”u okviru programa Coca-Cola podrška mladima.

Konferencija će pokušati da pruži odgovore na pitanja među kojima su i koji su najnoviji trendovi, koje veštine se cene za rad u ovoj oblasti i kako da ih mladi steknu i unaprede. Svoje uspešne priče u ugostiteljstvu predstaviće Juraj Kozma, Rade Hajduković, Boško Prinčevac i Boban Lazarević.

 

On line konferencija biće održana u petak, 20. novembra od 12:00h.

 

Na samoj konferenciji, po prvi put biće predstavljena i platforma HORECA zajednica koja je namenjena upravo vlasnicima, menadžerima i konobarima i svima koji su zainteresovani za posao u ugostiteljskom sektoru. Platforma će korisnicima omogućiti umrežavanje sa drugim korisnicima, dodatnu edukaciju, kreiranje profila ili oglasa za posao. Biće dostupna i svima koji trenutno traže posao u ugostiteljskom sektoru, pomoći će im da unaprede sopstvena znanja, prošire lične kontakte, postanu konkurentniji i tako lakše dođu do zaposlenja.

 

On line konferencija biće besplatna, praćenje je moguće platforme Coca-Cola podrška mladima, sve što je potrebno jeste da se svi zainteresovani prethodno prijave putem linka:

https://coca-colapodrskamladima.com/registracija/

 

Vidimo se!

Podelite sa prijateljima:

Povezane vesti

VESTI

Detaljinije

Najbolja srpska vina i domaće vinarije u 2020

Najbolja srpska vina i domaće vinarije u 2020

portal Vino.rs je rispekt sačinio zavidni odabir i izbor od crvenog Cabernet Sauvignon Reserve 2017 Radovanović, do belog Chi-a iz 2016 vinarije Chichateau

Detaljinije

VESTI

Detaljinije

Gđa Mirkov na Dorćolu

Gđa Mirkov na Dorćolu

prestonički patisserie NYC alike trademark u našem kraju

Detaljinije

VESTI

Detaljinije

Novo HoReCa radno vreme do 8 i 15 godina Pastisa

Novo HoReCa radno vreme do 8 i 15 godina Pastisa

vest dana je (ne)očekivana dopuna uredbe Vlade Srbije odnosno odluka Kriznog štaba da se ipak dozvoli rad ugostiteljstva (i tržnih centara) ove nedelje do...

Detaljinije