Uslovi korištenja

Na korištenje web portala horecapropeler.com (u nastavku: Portal), u vlasništvu Horeca Systems Beograd i svih njegovih delova, uključujući aplikacije za mobilne uređaje i mobilnu stranicu, primjenjuju se ovi Uslovi korištenja.

Izdavač Portala je Horeca Systems Beograd, koje ovim Uslovima utvrđuje prava i obaveze izdavača i korisnika Portala prilikom korištenja istog.

Korištenjem Portala, korisnik prihvata ove Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio Portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Horeca Systems Beograd posetiocima u dobroj nameri osigurava korištenje sadržaja Portala. Svi posetioci imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Portala ukoliko ne krše Uslove korištenja.

Portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Portal sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Portala koristite na vlastitu odgovornost i Portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.