BQ Group - ugostiteljska radna organizacija našeg vremena

BQ grupa nastala je 2013. godine, otvaranjem svog premijernog Boutique lokala na čuvenoj lokaciji "Kod konja..." na Trgu Republike. Logično pozicijom, okrenuta turistima postavila je visok vizuelni standard enterijera, kao i nivo usluge i ugođaja, ergo da bi ih potom ne manje ponovila i na jednako vibrantnom raskršću Knez Mihailove i Kralja Petra kroz Boutique 2. Kako je poslovni centar grada migrirao na Novi Beograd i gravitaciju bulevara Milutina Milankovića, novi i veći Boutique 3, otvoren je i tamo u sklopu PC Navigator.  Sada nas do kraja godine očekuje i četvrti najveći u sklopu prizemlja nekadašnjeg hotela Slavija. Sa druge strane BQG je očuvala socijalnu tradiciju kultnih referenci prestonice preuzevši boemsku kafanu Tri Šešira u Skadarliji i hotel Kasina na Terzijama. Štaviše ne samo da je sačuvan ambijent starogradske muzike, nego je institut gradske zabave podignut na novi nivo kroz booking najvećih regionalnih muzičkih zvezda i reafirmaciju nekadašnje dansing sale koja je dugi niz godina bila pretvorena u bioskop. Takav clubbing entertainment prelio se potom na obe obale reke Save kroz letnji sezonski Port by Community i restoran Temperament u Beton hali, gde nas takođe do kraja godine očekuje i prvi pravi kabare - Lafayette.


Galerija:

BQ BQ BQ BQ BQ BQ BQ BQ BQ BQ

Povezani editorijali

EDITORIAL

Detaljinije

Gilda

Gilda

Kada smo prvi doneli vest da se ponovo otvara restoranska adresa Skerlićeva 6, nismo ni sumnjali da će za najkraće vreme postati najveća intriga kako izgleda i ko dolazi...

Detaljinije

EDITORIAL

Detaljinije

Bacio - čuvar poslastičarnice (plaže) u zimskom periodu

Bacio - čuvar poslastičarnice (plaže) u zimskom periodu

Šta da se radi zimi, kada se kod nas za razliku od Rusije ili Skandinavije, tradicionalno ne jede sladoled. Bacio gelato je u tom tzv pattiserie žanru pripremio portfolio slatkiša i danas je uz Home made jedan od dva najznačajnija HoReCa dobavljača torti i kolača.

Detaljinije

EDITORIAL

Detaljinije

Hotel Mona Plaza

Hotel Mona Plaza

Na uglu ulica Cara Uroša i Solunske, na mestu na kojem se nekada nalazila prva srpska fabrika čokolade Šonda, u 2020. sačekaće nas hotel Mona Plaza, kategorisan sa 4 zvezdice. Savršena kombinacija savremenog dizajna, industrijskih i istorijskih elemenata koje je slatka fabrika ostavila za sobom, zaštitni znak ovog novog prestoničkog hotela.

Detaljinije