BQ Group - ugostiteljska radna organizacija našeg vremena

BQ grupa nastala je 2013. godine, otvaranjem svog premijernog Boutique lokala na čuvenoj lokaciji "Kod konja..." na Trgu Republike. Logično pozicijom, okrenuta turistima postavila je visok vizuelni standard enterijera, kao i nivo usluge i ugođaja, ergo da bi ih potom ne manje ponovila i na jednako vibrantnom raskršću Knez Mihailove i Kralja Petra kroz Boutique 2. Kako je poslovni centar grada migrirao na Novi Beograd i gravitaciju bulevara Milutina Milankovića, novi i veći Boutique 3, otvoren je i tamo u sklopu PC Navigator.  Sada nas do kraja godine očekuje i četvrti najveći u sklopu prizemlja nekadašnjeg hotela Slavija. Sa druge strane BQG je očuvala socijalnu tradiciju kultnih referenci prestonice preuzevši boemsku kafanu Tri Šešira u Skadarliji i hotel Kasina na Terzijama. Štaviše ne samo da je sačuvan ambijent starogradske muzike, nego je institut gradske zabave podignut na novi nivo kroz booking najvećih regionalnih muzičkih zvezda i reafirmaciju nekadašnje dansing sale koja je dugi niz godina bila pretvorena u bioskop. Takav clubbing entertainment prelio se potom na obe obale reke Save kroz letnji sezonski Port by Community i restoran Temperament u Beton hali, gde nas takođe do kraja godine očekuje i prvi pravi kabare - Lafayette.


Galerija:

BQ BQ BQ BQ BQ BQ BQ BQ BQ BQ

Povezani editorijali

EDITORIAL

Detaljinije

Pastis, Njujork

Pastis, Njujork

od Meatpacking-a epohe serije Sex and The City do Highline i Whitney muzeja, reopening novog Pastisa na novoj - staroj lokaciji ex Gansevoort food marketa...

Detaljinije

EDITORIAL

Detaljinije

Bistro Mali Pijac

Bistro Mali Pijac

studio Fluid

Detaljinije

EDITORIAL

Detaljinije

Grand Park hotel Rovinj

Grand Park hotel Rovinj

Adris grupa uložila je preko 200 miliona evra, gde je neposredna realizacija dekonstrukcije starog i izgradnja potpuno novog hotela, polovina sume navedene investicije.

Detaljinije